• شرح مطلب
  • سایر مطالب

لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو

مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک :
تمشک (سیاه) ۳ فنجان
برگ نعنا ربع فنجان
عسل ربع فنجان
آب لیمو 2 ق.غ
تراشه های پوست لیمو 2 ق.غ
کاغذ پوستی میزان لازم

طرز تهیه لواشک تمشک:

فر را بگذارید در دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت گرم شود.
تمشک ها،برگ های نعنا،عسل،تراشه های پوست لیمو و آب لیمو را داخل مولینکس یا بلندر بریزید و آنها را ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شوند.
اگر از تخم و دانه میوه ها خوشتان نمی آید،این مخلوط را چند بار از صافی بگذرانید. روی سینی فر کاغذ پوستی پهن کنید.
پوره حاصل را روی کاغذ بریزید و با قاشقی خوب آن را پهن کنید.
این سینی را داخل فر بگذارید و حدود ۶ ساعت بپزید تا دیگر خیس نباشد.سپس از فر درآورید و با قیچی کاغذ را به دو نیم ببرید.
سپس کاغذها را به شکل سیگار برگ بپیچید.
در آخر این رول میوه ای را به قطعات کوچک تری ببرید و سرو کنید.
بهتر است برای نگهداری به مدتی طولانی تر،لواشک تمشک را در ظروف بدون هوا نگهداری کنید.
برای سرو کردن لواشک تمشک کاغذ آنها را بکنید و دور بیندازید.

.
منابع:
.https://www.tasvirezendegi.com