• شرح مطلب
  • سایر مطالب

مواد مورد نیاز:

  • گوشت:  پانصد گرم ترجیحا سردست
  • عدس: صد گرم
  • پیاز سرخ شده: یک پیمانه برای تزئین
  • برنج: ۳ قاشق سوپخوری
  • پیاز: ۲عدد
  • کشک: یک پیمانه
  • نعناع خشک و گردو: به مقدار نیاز
  • روغن: به مقدار مورد نیاز
  • نمک و فلفل: به مقدار نیاز

دستور پخت:

۱. ابتدا در یک ظرف مناسب گوشت و پیاز را بریزید و همراه با مقداری آب اجازه دهید تا بپزد.

۲. کمی که گوشت نیم پز شد عدس خیس شده را به ان اضافه کنید و بعد از ده دقیقه برنج نم کرده از قبل را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خوب پخته شود.

۳. بعد از اینکه مواد کاملا پخت آن را بکوبید تا خوب مخلوط شوند. سپس دو لیوان آب یا آب گوشت را به همراه مقداری نمک و فلفل به مواد کوبیده شده اضافه کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.

۴. هر چند دقیقه به ظرف حلیم سر بزنید و آن را هم بزنید تا حلیم کشدار و غلیظ شود و به اصطلاح جابیافتد.

۵. ظرف را از روی شعله بردارید و به مواد کشک را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

۶. مرحله پایانی: حلیم عدس آماده سرو می باشد. می توانید روی آن را با پیاز داغ، نعناع و گردو تزئین کنید.

در پایان پیشنهاد می کنیم برای بهره بردن از عدس در غذاهایتان با طرز تهیه عدسی مجلسی و نیز عدس پلو با مرغ آشنا شوید.

.
منابع:
.https://arga-mag.com