• شرح مطلب
  • سایر مطالب
طرز تهیه کیک موز و گردو

فوت و فن پخت کیک موز و گردو

برای درست کردن کیک موز و گردو از موزهای رسیده استفاده کنید. کیک موز و گردو را می‌توانید با فراستینگ پنیر خامه‌ای یا کرم پنیر خامه ای و موزهای حلقه حلقه شده تزیین کنید. برای اینکه مطمئن بشوید کیک شما آماده است یا نه، با یک خلال دندان کیک را تست کنید. اگر خلال دندان تقریبا تمیز بیرون آمد، به این معناست که کیک موز و گردو شما کاملا پخته است. کیک موز و گردو را می‌توانید در قالب لوف یا قالب‌های کمربندی یا معمولی گرد درست کنید. زمان پخت کیک در قالب لوف کمی بیشتر است چون ارتفاع کیک در این قالب زیادتر است.

حتما قبل از پخت کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود واگر نه ممکن است کیک پف نکند. یکی دیگر از راههایی که به شما کمک می‌کند تا کیک بهتری داشته باشید، الک کردن بیکینگ پودر و آرد قبل از اضافه کردن به مایه کیک است.

طرز تهیه کیک موز و گردو

موز از آن دسته میوه‌هایی است که در شیرینی پزی کاربرد زیادی دارد. شما می‌توانید با موزهای خوشمزه و رسیده انواع کیک، نان، کاپ کیک و مافین درست کنید. معمولا کیک‌هایی که با موز درست می‌شوند بافت مرطوبی دارند و برای صبحانه، میان وعده و حتی دسر مناسب هستند.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 125 گرم شکر
  • 125 گرم کره
  • 250 گرم آرد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد موز بزرگ پوره شده
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 125 میلی لیتر شیر
  • ½ پیمانه گردوی خرد شده

دستور العمل‌

  • فر را قبل از شروع به کار با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک کاسه بزرگ شکر و کره را برای حداقل 4 الی 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود و به شکل نرم و کرمی دربیاید.
  • سپس تخم مرغ‌ها با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند و در دو مرحله به کره و شکر اضافه کنید. در هر مرحله تخم مرغ‌ها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
  • موزهای پوره شده را به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
  • آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید. سپس الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید.
  • شیر را هم به مواد اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • گردو خرد شده را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و با چند قطره روغن چرب کنید.
  • کیک را برای 40 الی 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
  • بعد از پخت کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید از حرارت بیوفتد و سپس کیک را از قالب خارج کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com