• شرح مطلب
  • سایر مطالب
طرز تهیه سالاد الویه

چگونه سالاد الویه بدون خیارشور درست کنم؟

به نظر من خیارشور برای تهیه سالاد الویه حیاتی است اما اگر به علت رژیم غذایی خود امکان استفاده از خیارشور را ندارید می‌توانید مقداری ذرت پخته و هویج پخته را جایگزین خیارشور بکنید. همچنین می‌توانید خیار شور را در یک ظرف جداگانه سرو کنید تا اگر کسی تمایل داشت در لقمه خود از آن استفاده کند.

راز خوشمزه شدن سالاد الویه چیست؟

اگر یک رژیم لاغری را دنبال می‌کنید اصلا جای نگرانی نیست می‌توانید از سس مایونز کم‌چرب استفاده کنید و یا نصف سس مایونز و نصف ماست یونانی استفاده کنید به این ترتیب هم الویه خوشمزه خواهید داشت هم از نظر سالم بودن دیگر جای نگرانی نیست.

اگر از مرغ برای تهیه سالاد الویه استفاده می‌کنید، حتما از سینه مرغ استفاده کرده و به جای خرد کردن آن را ریش ریش کنید تا طعم مرغ به صورت غالب در سالاد وجود نداشته باشد.

حتما از یک پیاز بزرگ برای پخت مرغ استفاده کنید تا بوی زخم آن را بگیرید. همچنین از ادویه‌هایی مانند زردچوبه و دارچین نیز می‌توانید در هنگام پخت مرغ استفاده کنید؛ البته توجه داشته باشید که در اسفاده از ادویه زیاده‌روی نکنید!

مقدار کم آبلیمو برای بهبود طعم غذا لازم است اما توجه داشته باشید تا مقدار زیادی آبلیمو به سالاد اضافه نکنید در غیر اینصورت غذا ترش خواهد شد و مزه سالاد اولیه را نخواهد داشت.

نخود سبز، فلفل دلمه، هویج و ذرت اختیاری است. اما برای خوشمزه شدن سالاد الویه و تهیه یک سالاد الویه مجلسی لازم است.

اگر می‌خواهید سالاد الویه سفت داشته باشید سیب زمینی را رنده نکنید، پیشنهاد ما به شما کوبیدن سیب زمینی با گوشت کوب است تا میزان چسبندگی سالاد را بیشتر کند.

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس

اگر می‌خواهید سالاد الویه را با کالباس تهیه کنید، در دستور پخت زیر کافیست 6 تا 8 ورق کالباس مورد نظرتان (ژامبون مرغ یا گوشت) را جایگزین مرغ در دستور ذیل کنید و سایر مراحل مطابق دستور پخت زیر ادامه دهید.

طرز تهیه سالاد الویه

سالاد اُلویه یا الیویه سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
  • زمان کل 2 ساعت
  • تعداد 7 نفر

مواد لازم

  • ½1 عدد سینه مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 1 پیمانه نخود فرنگی
  • روغن زیتون
  • 500 گرم خیارشور
  • 2 قاشق سوپخوری آبلیمو
  • 6 تا 8 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد هویج
  • 500 گرم سس مایونز
  • 200 گرم خامه(دلخواه)
  • 4 عدد تخم مرغ

دستور العمل‌

  • ابتدا مرغ را شسته و سپس آن را به همراه یک پیاز درسته، نمک، فلفل و مقداری آب درون قابلمه ریخته و اجازه دهید بپزد.
  • سیب زمینی‌ها را با پوست پخته به همراه نمک بپزید و سپس پوست آن را بگیرید.
  • تخم مرغ‌ها هویج، نخود فرنگی هر سه را به صورت جداگانه بپزید.
  • سیب زمینی‌ها را با گوشت کوب بکوبید و به آن کمی نمک و روغن زیتون بزنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را پوست بگیرید و نگینی و یا درشت خرد کنید.
  • خیارشورها را بشویید و آب آن را بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.
  • هویج‌ها را هم نگینی و ریز خرد کنید و تمام سینه مرغ پخته شده را با دست ریش ریش کنید.
  • تمام مواد را مخلوط کرده و آبلیمو، نمک، فلفل سیاه را اضافه کنید.
  • سس مایونز را کم‌کم اضافه کنید تا الویه شل نشود. نمک و فلفل و ادویه را اندازه کرده و مقداری خامه (به دلخواه) و سس مایونز را با هم مخلوط کرده و برای تزئین روی الویه از آن استفاده کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com