• شرح مطلب
  • سایر مطالب

 

نکات مهم در تهیه ترشی فلفل

برای نگهداری ترشی حتما از ظرف شیشه‌ای اتسفاده کنید زیرا مناسب‌ترین و ایمن‌ترین ظرف‌ها برای تهیه یا نگهداری ترشی‌ها هستند. از آنجا که شیشه جزو مواد خنثی محسوب می‌شود، سرکه نمی‌تواند واکنشی با ترکیب‌های موجود در آن انجام دهد.

نکته ای که در تهیه ترشی باید توجه داشته باشید این است که هیچ یک از مواد ترشی دارای قطره‌ای آب نباشد، زیرا در غیر اینصورت ترشی کپک خواهد زد پس به این نکته توجه لازم را داشته باشید.

طرز تهیه ترشی فلفل

ترشی انداختن فرآیند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه است. یکی از انواع ترشی که بسیار خوش‌خوراک است و با بسیاری از غذاها به خصوص فلافل جنوبی خورده می‌شود، ترشی فلفل است.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان کل 30 دقیقه

 

مواد لازم

  • 500 گرم فلفل سبز تند
  • چند شاخته ترخون و نعناع
  • 1 لیتر سرکه
  • نمک به مقدار لازم
  • 1 بوته سیر

دستور العمل‌

  • سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط می‌کنیم و می‌جوشانیم.
  • آب جوشیده را می‌گذاریم سرد می‌شود. فلفل‌ها را شستشو می‌دهیم و سه روز در آب نمک می‌گذاریم بماند.
  • بعد از سه روز فلفل‌ها را آبکش می‌کنیم تا آب آن‌ها گرفته شود.
  • سیر را حبه حبه پاک می‌کنیم. نعناع و ترخون را نیز پاک می‌کنیم و شستشو می‌دهیم و می‌گذاریم حتما آب آن‌ها برود و خیس نباشد.
  • ظرف مناسب شیشه‌ای را در نظر می‌گیریم و یک ردیف فلفل در آن می‌گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگرمی‌گذاریم.
  • به همین ترتیب تا تمام فلفل‌ها و مواد در ظرف پر شوند. بعد شیشه را با سرکه پُر می‌کنیم و یک روز در آن را باز می‌گذاریم و پس از یک‌روز در را محکم می‌بندیم و پس از حدود پانزده روز ترشی فلفل ما آماده است.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com