• شرح مطلب
  • سایر مطالب
طرز تهیه اشکنه سنتی

فوت‌و‌فن‌های تهیه اشکنه

اگر در منزل سیب زمینی نداشتید، می‌توانید این غذا را بدون آن نیز تهیه کنید. که در واقع یکی از انواع اشکنه به حساب می‌آید و طعم و مزه خوبی هم دارد.

اشکنه یک غذای گیاهی به حساب می‌آید اما برخی تمایل دارند به آن گوشت چرخ کرده و یا مرغ اضافه کنند که این مساله به ذائقه و روش پخت شما بستگی دارد.

طرز تهیه اشکنه

اِشْکِنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این خوراک تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت شده‌است. هم‌اکنون نیز در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان طرفدار زیادی دارد.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 3 نفر

 

مواد لازم

  • 3 تا 4 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه روغن
  • 2 تا 3 عدد پیاز
  • 2 تا 3 عدد سیب زمینی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 قاشق سوپخوری شنبلیله
  • 1 قاشق مرباخوری زردچوبه
  • 2 قاشق سوپخوری آرد

دستور العمل‌

  • پیاز را خرد کرده و با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلایی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم.
  • حالا به تعداد هر نفر دو عدد سیب زمینی کوچک خورد شده را اضافه می‌کنیم (سیب زمینی را نگینی خرد کنید)
  • در صورت مصرف زردچوبه آن را اضافه می‌کنیم، بعد چهار لیوان آب داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم مایه چند جوش بزند مقداری نمک و فلفل به آن می‌زنیم. و اجازه می‌دهیم تا سیب زمینی‌ها بپزد، پخت سیب زمینی حدود سی دقیقه زمان نیاز دارد.
  • تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم‌کم در مایه اشکنه می‌ریزیم، مرتب به هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشوند بعد از چند جوش اشکنه را در ظرف می‌کشیم.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com