• شرح مطلب
  • سایر مطالب
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

فوت و فن های پخت کوکو لوبیا سبز

پیاز کوکوی لوبیای سبز نباید زیاد سرخ شود، همین قدر که پیاز رنگ طلایی به خود گرفته باشد کافیست در غیراینصورت غذا تلخ خواهد شد و مزه تغییر می‌کند.

برخی از افراد ترجیح می‌دهند مقداری قارچ به این کوکو اضافه کنند، البته کوکوی لوبیای سبز اصیل بدون قارچ تهیه می‌شود. و نیازی به هیچ ماده غذایی دیگری نیست.

توجه داشته باشید برای طبخ انواع کوکو اول از همه باید از تابه نچسب استفاده و دوم اینکه قبل از اینکه مایه را درون تابه بریزید از داغ شدن روغن مطمئن شوید.

همچنین در برخی از دستورهای تهیه کوکو لوبیا از سیب زمینی هم استفاده نمی‌شود که دستور تهیه ما سیب زمینی وجود دارد.

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

کوکو انواع و اقسام مختلفی دارد، شاید بیشتر ما کوکو سبزی و کوکوی سیب زمینی را بشناسیم اما می‌توان کوکوهای متفاوتی تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کوکو لوبیا سبز را به شما آموزش دهیم.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 250 گرم لوبیا سبز
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 3 الی 4 عدد تخم مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • لوبیا را نازک و ظریف خلال می‌کنیم و ظرفی را آب کرده و می‌گذاریم بجوشد.
  • لوبیا را در ظرف می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا لوبیاها به خوبی پخته شود. البته باید توجه داشت که لوبیاها له نشود.
  • سپس در صافی ریخته و اجازه می‌آب آن برود.
  • سیب زمینی را آب پز کنید و بعد از پخت رنده کنید.
  • تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، به همراه سیب زمینی رنده شده، نمک، فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.
  • سپس لوبیا و پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و به هم می‌زنیم. و مایه را درون تابه که روغن آن از قبل داغ شده می‌ریزیم.
  • هنگامی که یک طرف کوکوی شما پخت، به کمک یک کفگیر آن را پشت و رو کنید تا روی دیگر پخته شود.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com