• شرح مطلب
  • سایر مطالب
طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی

دستور پخت ماکارونی فرمی دمی

طرز تهیه ماکارونی فرمی با ماکارونی غیر فرمی تفاوتی ندارد. داخل قابلمه‌ای آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس ماکارونی‌های فرمی را به آن اضافه کنید و با توجه به دستور العمل درج شده روی بسته بندی ماکارونی آن را بپزید. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود. در مرحله بعد سس ماکارونی را آماده کنید و با ماکارونی آبکش شده مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.

 

طرز تهیه ماکارونی دمی با مرغ

برای درست کردن ماکارونی دمی هم می‌توان از گوشت قرمز چرخ کرده استفاده کرد و هم از گوشت مرغ. برای این کار اول گوشت سینه مرغ را به همراه پیاز در قابلمه‌ای گذاشته و با کمی آب می‌گذاریم بپزد و نمک و و فلفل و زردچوبه هم اضافه می‌کنیم. وقتی مرغ پخت، آن را خرد کرده و در ماهیتابه‌ای با کمی روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم و در آخر یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را هم اضافه می‌کنیم و با مرغ تفت می‌دهیم. در آخر مرغ‌های سرخ شده را با ماکارونی آبکش شده مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم دم بکشد.

طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی

معمولا در ایران به همه انواع پاستا، ماکارونی گفته می‌شود. پاستا معمولا در آب جوشانده می‌شود و با انواع سس مخلوط می‌شود و سرو می‌شود ولی در ایران معمولا ماکارونی را مانند برنج بعد از آبکش کردن دم می‌کنند. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی دمی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
  • زمان آماده سازی 40 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت
  • زمان کل 1 ساعت 40 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 400 گرم ماکارونی
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • ½ عدد فلفل دلمه ای
  • 1 فنجان نخود فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد هویج رنده شده

دستور العمل‌

  • داخل یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
  • پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت تفت بدهید تا طلایی شوند.
  • گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید گوشت کاملا با پیاز و فلفل سرخ شود.
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده و هویج رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا فلفل دلمه‌ای کمی نرم شود.
  • نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید.
  • نخود فرنگی را اضافه کنید و برای 5 دقیقه هم بزنید.
  • رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید خامی رب با سرخ شدن همراه مواد گرفته شود.
  • نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید، در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت و مواد بپزد.
  • در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • طبق دستور العمل درج شده روی جعبه ماکارونی، ماکارونی را درون آب جوش بریزید و بگذارید کمی نرم شوند.
  • معمولا 5 الی 8 دقیقه برای جوشاندن ماکارونی کافی است.
  • ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • کف قابلمه را روغن بریزید و سیب زمینی‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و برای ته دیگ بگذارید.
  • کمی از ماکارونی را درون قابلمه بریزید و روی آن از سس گوشت که آماده کرده بودید بریزید.
  • همینطور لایه لایه ماکارونی و گوشت درون قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.
  • حرارت را کم کنید و بگذارید ماکارونی برای 45 دقیقه دم بکشد.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com