• شرح مطلب
  • سایر مطالب

نکات مهم در تهیه کوکو سبزی

برای اینکه کوکو سبزی شما پف بیشتری داشته باشد بعد از اضافه کردن تخم مرغ با چنگال مایه کوکو سبزی را خوب هم بزنید. البته توجه داشته باشید که پف دار بودن کوکو نه تنها باعث خوشمزه شدن آن می‌شود بلکه ظاهر زیبایی به غذا خواهد داد.

بسیاری در بخش نظرات از ما سوال می‌پرسند که ترکیب سبزی کوکو چگونه است؟ نسبت تره، جعفری، گشنیز، شوید در کوکو سبزی باید یکسان باشد. تا یک کوکوی خوشمزه داشته باشید.

کوکو سبزی با زرشک و گردو بسیار خوشمزه می‌شود اما بسته به ذائقه می‌توانید یکی از آن‌ها یا هر دو را حذف کنید. این طرز پخت را کوکو سبزی مجلسی نامگذاری می‌کنیم. و برای مهمانی بسیار خوش خوراک و زیباست.

 

چگونه کوکو سبزی پف دار بپزیم؟

  • هرچقدر تعداد تخم‌مرغ‌ها بیشتر باشد کوکو پف بیشتری خواهد کرد.
  • بکینگ پودر را در زمان مخلوط کردن مواد استفاده کنید.
  • سبزی‌ها را بعد از شستن خشک کنید تا هیچ آب اضافی نداشته باشد.
  • حجم سبزی نسبت به تخم مرغ کم باشد، تا کوکو پف کند.

 

چگونه کوکو سبزی را سرو کنیم؟

شما می‌توانید کوکو سبزی را با هر نانی که دوست دارید سر میز بیاورید. اما معمولا این غذا همراه با نان لواش، نان سنگک یا حتی نان فرانسوی سرو می‌شود. خیارشور، گوجه فرنگی خرد شده، ماست معمولا در کنار بشقاب کوکو قرار داده می‌شوند. اگر دوست داشته باشید می‌توانید این غذا را به صورت ساندویچی سرو کنید.

 

طرز تهیه کوکو سبزی

کوکو سبزی غذایی است ایرانی که به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. کوکو سبزی از ترکیبی از سبزی‌های معطر و تخم مرغ درست می‌شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • زمان کل 50 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 400 گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
  • 2 عدد تخم مرغ
  • کمی سیر رنده شده
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • گردو و زرشک
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • روغن

دستور العمل‌

  • برای آماده کردن چاشنی‌ کوکوی سبزی، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه روی شعله ملایم حرارت دهید.
  • زرشک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. بعد از آماده شدن زرشک، آن‌ها را کنار بگذارید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مخلوط کن بزرگ بشکنید. ادویه، نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه کنید.
  • با چنگال کمی آن را هم بزنید. سیر، مغز گردو، آرد و سبزیجات را به آن اضافه کنید. مخلوط را با چنگال خوب هم بزنید.
  • کمی روغن را در یک تابه روی شعله ملایم حرارت دهید.
  • مخلوط آماده شده را در آن ریخته و در قابلمه را بگذارید تا به خوبی برشته شود (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه). کوکو را برگردانده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
  • کوکوسبزی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با استفاده از زرشک و گردو آن را تزئین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com