• شرح مطلب
  • سایر مطالب

ترشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه است.ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار ومیوه ها است که با بهره‌گیری از این فرایند، می‌توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت.ترشی ها انواع مختلفی دارند و در هر منطقه ای از ایران متناسب با میوه هاو سبزی های بومی منطقه و ادویه های مخصوص ترشی خاص آن منطقه را میبینم.

مواد لازم برای تهیه ترشی میوه

برای 2/7-2/5 کیلو گرم

آلبالو یا زغال اخته 250 گرم
شلیل 250 گرم
آلو 250 گرم
هلو انجیری 250 گرم
کیوی ، پوست کنده 250 گرم
سرکه سفید 250 میلی لیتر
آب 1 لیتر (4 پیمانه)
نمک 4 قاشق سوپخوری
شکر 1/4 پیمانه

مراحل تهیه ترشی میوه

  1. میوه ها را شسته ،در صورت دلخواه هسته آنها را در آورید و در شیشه بریزید.
  2. سرکه ، آب ، نمک وشکر را مخلوط کرده وهم بزنید تا نمک حل شود.سپس روی میوه ها را با این محلول پر کرده ،درب شیشه را ببندید و به مدت 15 روز در جای نسبتاً خنک قرار دهید.

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه به جای شکر 100 گرم نبات داخل ترشی بریزید تا به تدریج حل شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com