ترفند های جالب آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند!

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

ترفندهای سرآشپزها برای خوشمزه شدن غذاها

برای آنکه آشپز خوبی باشید، نیازی نیست سال ها در آشپزخانه بهترین رستوران ها کار کنید

یا زیرنظر یک سرآشپز حرفه ای تعلیم دیده باشید.

آشپزی خوب اسراری دارد که مهم ترین آن دانستن اصول صحیح آشپزی است …

سرآشپزهای معروف این نکته ها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی آنها همیشه مثال زدنی است.

چگونه تلخی کاهو را بگیریم ؟

اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدودا ۱۵ دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

چگونه میوه ها را برای مدت بیشتری نگه داری کنیم ؟

میوه های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید.

سیب، گازی از خود متصاعد می کند که به بهتر رسیدن سایر میوه ها و سبزی ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید

، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید.

سرخ کردن مواد غذایی

هنگام سرخ کردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید.

بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید

و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتما ظرف را بشویید.

موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

راز خوش طعم شدن ماهی / گرفتن بوی ماهی

برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقه ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب زمینی رنده شده بخوابانید.

برای گرفتن بوی ماهی نیز می توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.

پختن حبوبات

هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود

جلوگیری از وا رفتن کوفته

برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

ترفند های جالب آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند!

اگر غذا تند شد چیکار کنیم ؟

اگر به غذا بیش از حد فلفل زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت،

آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

گرفتن بوی پیاز و کلم

برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید ۵ دقیقه در آبجوش قل بزند.

حتی می توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید

برای گرفتن بوی کلم در غذا می توانید از تکه ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.

نگه داری سبزی

برای نگهداری سبزی ها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

حفظ رنگ و بوی ادویه

اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه های قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید.

با گوجه فرنگی نرسیده چه کنیم

اگر گوجه فرنگی ای خریده اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست،

چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

شستن قارچ

برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز

و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

برای سفید شدن برنج چیکار کنیم ؟

برای اینکه برنج سفید شود، می توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳ ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

ترک نخوردن سیب زمینی هنگام پخته شدن

اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

ترد شدن کلم قرمز

برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید

و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید.

کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید.

بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید.

اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

سرخ شدن سریع پیاز

برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید.

با این کار پیازها سریع تر سرخ می شوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد.

شکستن تخم مرغ

به جای شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی شود./منبع : ۲۰ist.com

.

منبع: حیاط خلوت/https://hayatkhalvat.com

ترفند های جالب آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند!
top