۱۶ نکته در تهیه دسر ها، پودینگ ها و ژله ها

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

۱. اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم، یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال خودش را بگیرد سپس رنگ دوم را روی آن ریخته و در یخچال قرار می دهیم.

۲. اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آن را بجوشانیم و غلیظ کنیم.

۳. برای اینکه میوه ته ظرف یا قالب قرار بگیرد، ابتدا کمی ژله را همراه میوه در کف ظرف ریخته و میگذاریم در یخچال کمی خودش را بگیرد و بعد از سفت شدن آن را از یخچال خارج می کنیم و بقیه ژله را روی آن می ریزیم و دوباره می گذاریم تا ببندد.

۴. در مورد پودینگ ها فراموش نکنید تا زمانی که گرم هستند باید درون ظرف مورد نظر ریخته شوند.

۵. پودینگ ها خیلی سریع بسته می شوند و باید به صورت یک مرتبه و یکجا در ظرف بریزید.

۶. نشاسته مورد استفاده برای درست کردن پودینگ ها حتما باید تازه و تمیز باشه اگر از تمیز بودن آن مطمئن نیستید باید آن را از صافی رد کنید.

۷. ظرف مورد استفاده برای تهیه پودینگ حتما باید گود و بزرگ تر از مواد باشه تا مواد به آرامی پخته شود و هنگام جا افتادن از ظرف بیرون نپرد.

۱۶ نکته در تهیه دسر ها، پودینگ ها و ژله ها

۸. برای فرم گرفتن خامه باید خامه و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آن را برای مدت ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید. و سپس آن را از فریزر خارج کرده و خوب بزنید تا فرم بگیرد حواستان باشد همان قدر کم زدن خامه باعث فرم نگرفتن آن می شود، زیاد زدن آن هم سبب می شود که خامه دیگر فرم نگیرد و حالت خود را از دست بدهد. خامه فرم گرفته حالتی است که جای پره های هم زن بماند.

۹. مهمترین نکته برای به دست آوردن یه پودینگ خوب تازه بودن مواد اولیه آن است.

۱۰. در مورد ژله ها و تهیه دسر ها حتما به تاریخ ساخت و انقضا آن ها توجه کنید.

۱۱. دقت کنید پودر ژلاتین ها و یا ورقه های ژلاتین کهنه نباشد.

۱۲. دسر ها را همیشه تازه تازه سرو کنید، ماندن دسر ها باعث تغییر مزه آنها می شود.

۱۳. روش بن ماری روشی است که ابتدا یک ظرف آب گرم را روی حرارت می گذاریم و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم می زنیم حرارت نباید زیاد باشد وگرنه در اثر جوشیدن آب به داخل ظرف دوم می پرد.

۱۴.اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.

۱۵. همیشه تزیین ژله ها و دسر ها را بعد از سفت شدن انجام دهید.

۱۶. از آنجا که در دستور های آشپزی و شیرینی پزی این ژله ها و دسر ها چندین بار تمرین شده اند و به نتیجه رسیده اند حتما اگر برای درست کردن ژله و دسر از دستورهای آشپزی استفاده می کنید، مواد لازم را به میزان گفته شده بریزید.

.

منبع: حیاط خلوت/https://hayatkhalvat.com

۱۶ نکته در تهیه دسر ها، پودینگ ها و ژله ها
top