بهترین روش قالب زدن برنج پخته ( درست کردن برنج قالبی زیبا )

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

روش درست کردن برنج قالبی

از هر قالب شیرینی و ژله‌ای می‌توانید برای قالب زدن برنج استفاده کنید. اما قالب فلزی و پلاستیکی از همه بهتر و سریع‌تر است. قالب های سیلیکونی سخت است.

اندازه قالب هم کاملاً اختیاری هست. می‌توانید از قالب‌های کوچک یک نفره یا قالب بزرگ استفاده کنید.

۱- برنج را بگذارید کامل دم بکشد. البته بهتر است برای درست کردن برنج قالبی برنج را آبکش نکنید؛ بجاش آن را کته کنید. قبلاً براتون روش درست کردن برنج کته عالی مثل برنج آبکش را نوشتم، حتما این پست را بخوانید تا کته‌های عالی درست کنید.

از عدس پلو، شوید پلو و … هم میتوایند برای قالب زدن استفاده کنید.

۲- ته و اطراف قالب را با روغن مایع با استفاده از سر انگشت یا یک تیکه پنبه کاملاً چرب کنید.

۳- زیباترین حالت قالب زدن برنج این است که: برنج شما دو رنگ باشد؛ مثلاً روی برنج کشمش، زرشک یا برنج زعفرانی باشد و ته آن برنج سفید باشد.

برای همین وقتی برنج دم کشید؛ زعفران را دم کنید و با مقداری برنج داخل کاسه قاطی کنید.

بهترین روش قالب زدن برنج پخته ( درست کردن برنج قالبی زیبا )

ته قالب اگر دوست دارید، کشمش یا زرشک بریزید کمی با سر انکشت آن ها را بهم فشرده کنید. بعد برنج زعفرانی بریزید. دوباره با سر انگشت و قاشق کمی برنج را فشرده کنید. (میزان فشار نباید به حدی باشد که برنج له شود.)

توجه: به نظر من بهتر است داخل قالب فقط برنج بریزید و کشمش و زرشک را بعداً با دقت روی آن بریزید. چون کشمش و زرشک را نمی‌شود منسجم کنید، ممکن است موقع قالب زدن خوب از قالب خارج نشود.

۴- بعد لایه لابه برنج بریزید، کمی با قاشق یا دست آن را فشرده کنید و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شود.

۵- در آخر هم دوباره با فشار چهار انگشت دستتون، برنج را فشرده کنید.

۶- ظرف متناسب با قالبتون آماده کنید و قالب را درست در جایی که دوست دارید برنج قرار بگیرد، قرار دهید و بعد قالب را برگردانید. مواظب باشید اگر برنج در سر جای درست قرار نگیرد، نمی‌شود آن را جابجا کرد چون بهم می‌ریزد.

بهمین راحتی برنج قالبی خوشکل شما آمادست، می‌توانید با خلال پسته، بادام، ززشک و کشمش و سبزی آن را تزیین بیشتر هم بکنید.

نکات مهم برای قالب زدن برنج در قالب ژله و کیک

برنج داغ یا گرم باشد و داخل قالب بریزید؛ اگر برنج سرد یا ولرم باشد خوب بهم منسجم نمی‌شود.

برنج ایرانی و البته کته خیلی قالب زدن آن راحت‌تر است. برنج هندی چون چسبندگی کم دارند، قالب زدن آن‌ها سخت‌تر است.

قالب ته و اطراف آن باید حتماً چرب باشد.

هر لایه برنج که می‌ریزید، با دست یا قاشق کمی روی سطح برنج را فشرده کنید که قالب زدنتون عالی شود.

برای ایده گرفتن برای تزیین آن، یک جستجو کوچک داخل گوگل کنید و قالب زدن برنج و عکس ها را ببنید تا برای تزیین اطراف آن ایده‌های خوب بگیرید.

.

منبع: چاره دان/https://www.chaaredan.ir

بهترین روش قالب زدن برنج پخته ( درست کردن برنج قالبی زیبا )
top