راهنمای ژل رویال

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

ژل رویال یکی از با ارزش‌ترین محصولات زنبور است، با این خیلی از مردم هنوز درباره خواص ژل رویال و نحوه نگهداری و طریقه مصرف آن اطلاعات چندانی ندارند. در اینجا مواردی را ارائه خواهیم کرد که پیشرفت یا حتی بهبود کامل پس از درمان بوسیله ژل رویال را نشان می‌دهند.

.

• بهترین طریقه مصرف ژل رویال چیست؟

⇠ محققان علاوه بر تغییر دوز، روش مصرف ژل رویال را نیز تغییر دادند. بدین ترتیب مشاهده شد که ژل رویال خشک شده انجمادی یا نگهداری شده به شیوه‌های دیگر، نتایج بسیار ضعیفی را در مقایسه با ژل رویال تازه ارائه می‌دهد. تحقیقی در بلغارستان که بر روی ۱۷ نمونه مختلف ژل رویال انجام شد، نشان داد که «مقدار پروتئین در ژل رویال تازه، بیشتر از نمونه‌های تجاری بوده و تفاوت آن‌ها با یکدیگر قابل توجه بود.»

⇠ اما در حالی که ممکن است این روش آسان‌ ترین روش تولید یک محصول تجاری به نظر برسد، با این وجود از آنجایی که ژل رویال بطور مستقیم از کندوی زنبورعسل استخراج می‌شود، این کار آسان نخواهد بود. ژل رویال تازه باید به محض استخراج، منجمد شود، زیرا این تنها راه جلوگیری از انحلال پروتئین‌های فعال بیولوژیکی آن است.

.

• نحوه نگهداری و مدت زمان حفظ کیفیت ژل رویال

 

پس از برداشت ژل رویال، مدت اعتبار کیفیت آن عبارت است از:

⇠ ۳ تا ۵ روز درون کندو

⇠ تنها چند دقیقه بیرون از کندو و در دمای ۱۵ تا ۲۵ درجه

⇠ ۶ ماه، در صورت نگهداری در یخچال (در دماهای ۳ تا ۵ درجه سانتیگراد)

⇠ ۲ سال، در صورت نگهداری درون فریزر (در دماهای کمتر از ۱۸- درجه سانتیگراد)

.

منابع:
.https://ahoota.com

راهنمای ژل رویال