نکات تهیه ترشی های خوشمزه

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر میخواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.برای تهیه ترشی خوب و خوشمزه باید موارد زیر رعایت شود:

⇠ مقدار سرکه و نمک لازم

⇠ سرکه باید به مقداری اضافه شود تا روی مواد را بپوشاند.

⇠ همچنین باید محلول آماده شده را بچشید تا نمک آن بیش از اندازه نباشد.

⇠ خلوص سرکه

⇠ سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

.

• جوشاندن سرکه

⇠ چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

.

ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از:

⇠ نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.

.

• سبزی ترشی

⇠ معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است، اما می توانید بر حسب سلیقه خود سبزی ها را انتخاب کنید. هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.

.

• عمل آوری سبزی ها

⇠ بهتر است سبزی ها را پس از پاک کردن و شستشوی اولیه به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی برای جذب سرکه آماده شود.

⇠ (مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد) سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود.

⇠ پس از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است، سبزی را خرد کرده و به مدت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود. این سبزی برای استفاده در ترشی آماده است.

.

• جوشاندن میوه ها در سرکه

⇠ میوه هایی که می خواهید در تهیه ترشی از آنها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

.

• ظروف مورد استفاده

⇠ ظروفی که در آنها ترشی تهیه می کنید باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد و هرگز از ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی هستند برای این منظور استفاده نکنید.

.

• محل نگهداری ظروف ترشی

⇠ ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.

.

• نگهداری ترشی ها

⇠ هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فورا برداشته شود.

منابع:
.https://www.tasvirezendegi.com

نکات تهیه ترشی های خوشمزه
top