راهنمای زیتون پرورده

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

• نکاتی درباره نگهداری زیتون پرورده

⇠ برای تهیه زیتون پرورده از مواد اولیه (زیتون، گردو، سبزیجات معطرو.) با کیفیت و درجه یک استفاده کنید.

⇠ قبل از خارج کردن هسته زیتون‌ها، آن‌ها را خوب بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شود. از شستن زیتون بیهسته خودداری کنید، زیرا زیتون شسته شده باعث کپک زدن زیتون پرورده می‌شود.

⇠ برای نگهداری زیتون پرورده آن را درون ظروف شیشه‌ای در دار و در یخچال نگهداری کنید.

⇠ اگر مقدار زیتون پرورده زیاد است، آن را به قسمت‌های کوچک تقسیم کرده و در فریزر نگهداری کنید.

⇠ یکی از راه‌های جلوگیری از کپک زدن زیتون پرورده، ریختن روغن زیتون روی زیتون پرورده است. روغن زیتون باید تمام سطح زیتون پرورده را بپوشاند. سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.

⇠ نگهداری زیتون پرورده در در دمایی کمتر از دمای محیط باعث ماندگاری طولانی‌تر این محصول می‌شود.

⇠ به طور‌ کلی این چاشنی باید در محیط خنک نگهداری شود تا گرمای محیط باعث آسیب به طعم و کیفیت آن نشود.

.

• نکات تهیه زیتون پرورده خوشمزه

⇠ اگر تمایل دارید رنگ زیتون پرورده روشن شود بهتر است از گردوی بیشتری در دستور تهیه زیتون پرورده استفاده کنید.

⇠ برای ایجاد طعم ایده آل زیتون پرورده بهتر است از آب نارنج استفاده نمایید.

⇠ استفاده از سیر در روش تهیه زیتون پرورده اختیاری است، ولی بهتر است شما برای ایجاد طعم و عطر بهتر زیتون پرورده از سیر استفاده کنید.

⇠ برای نگهداری زیتون پرورده می‌توانید آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید سپس درب ظرف را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.

⇠ سبزی اصلی برای طرز تهیه زیتون پرورده شمالی چوچاق است، ولی این سبزی فقط در شمال ایران یافت می‌شود بنابراین شما می‌توانید از گشنیز و نعناع به جای چوچاق استفاده کنید.

⇠ زیتون‌ها اگر بیش از یک ساعت درون آب بمانند طعم اصلی خود را از دست می‌دهند.

⇠ برای تهیه زیتون پرورده بهتر است از زیتون سبز و ریز و بدون هسته استفاده کنید.

⇠ برای تهیه زیتون پرورده باید از گردوی تازه و مرغوب استفاده نمایید، زیرا افزودن گردوی کهنه به این چاشنی باعث می‌شود که طعم آن به سرعت تلخ شود.

منابع:
.https://setare.com

راهنمای زیتون پرورده
top