راهنمای حلوا ارده

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

• خصوصیات حلوا ارده مرغوب

۱- حلوا ارده باید نرم باشد ، به طوری که وقتی در دهان گذاشته می شود آب شده ونیاز به جویدن نداشته باشد.

۲- الیاف نخ مانند موجود در آن باید بسیار نازک باشد

۳- ته گلو را نباید سوزاند ، درتهیه حلوا وقتی از اسیدسیتریک (جوهرلیمو ) بیشتر از حد معمول استفاده شود، هنگام خوردن حلوا سوزشی درته گلو احساس می شود .

۴- طعم تندی نداشته باشد ، به طور معمول طعم حلوا ارده مربوط به کهنه بودن فساد ارده و کنجدی است که تندی خاصی به حلوا می دهد.

۵- رنگ حلوا باید کرم روشن باشد که آن هم به نوع کنجد بستگی دارد.

۶- حلوا ارده باید در موقع برش شکل خودراحفظ کرده وخردن شود

۷- حلوا ارده نباید سخت یا کش دار باشد ، به عبارت دیگر باید بار حلوا رسیده باشدکه به دندان نچسبد.

.

• نکاتی در مورد حلوا ارده

⇠ در صورتی‌ که پس از مدتی شاهد وجود مقداری روغن بر روی حلواارده بودید جای هیچ نگرانی نیست چرا که این ویژگی ذاتی حلواارده‌است. این ماده روغنی همان روغن کنجد معروف بوده که سرشار از ویتامین است.

⇠ شما می‌توانید قبل از مصرف آن را مخلوط نموده یا روغن آن را جدا نموده و به‌عنوان روغن مایع مصرف نمایید ارده نیز مانند حلواارده باید در محلی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود؛ بنابراین یخچال بهترین محل نگهداری ارده می‌باشد که می‌تواند تاریخ مصرف آن را تا یکسال افزایش دهد.

⇠ اگر مدتی از ظرف محتوی ارده استفاده نشود رسوب کرده و روغن آن جدا شده یا اصطلاحاً دو فاز می‌شود که این موضوع هیچ ربطی به نامرغوبی یا فاسد شدن آن ندارد بلکه به دلیل عدم استفاده از هرگونه مواد شیمیایی افزودنی جهت یکنواخت نگذاشتن محصول می‌باشد و توصیه می‌شود قبل از مصرف بدقت مخلوط گردد.

.

منابع:
.https://konjed98.ir

راهنمای حلوا ارده
top