راهنمای گوشت گوسفند

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

گوشت گوسفند یکی از بهترین انواع گوشت ها می باشدذ که در تمامی غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.گوشت گوسفندی حاوی مقدار پروتئین بالایی است و امگا ۳ مورد نیاز بدن ما را تامین می کند . گوشت تازه و گرم گوسفندی طرفداران زیادی را بین مردم دارد و خوردن آن حس خوبی را به مصرف کننده می دهد.

با توجه به اینکه گوشت گوسفندی از اقلام ضروری غذاهای ما ایرانیان است اهمیت خرید گوشت قرمز خوب، سالم و تازه بیشتر احساس می شود . در این بخش از سلامت تغذیه نمناک به بررسی قسمتهای مختلف گوشت گوسفند می پردازیم تا بتوانیم بهترین برشها را از قصابی خریداری کنیم.

.

• گوشت گوسفندی به سه دسته تقسیم می شود و از گوسفندهای اهلی به دست می آید .

۱. گوشت گوسفندی که از کشتار بره به دست آمده باشد . بره به گوسفندانی می گویند که کمتر از ۱۲ ماه سن داشته باشند و بدون دندان باشند ، گوشت بره ها نسبت به گوسفندان دیگر تردتر و دارای رنگ صورتی مایل به قرمز می باشد.

۲ . گوشت گوسفندی که از کشتار گوسفندی که بیش از ۲ دندان دائمی ندارد به دست آمده باشد به این گوسفند هاگست می گویند.

۳. گوشت گوسفندی که از کشتار به گوسفندی که بیش از ۲ دندان دائمی دارد به دست آمده باشد به این گوسفندان قوچ (ماده) و میش (نر) گفته می شود.

.

• شانه گوسفند

این قسمت در حقیقت نیمه پائینی تنه گوسفند است. این برش بزرگ جایگزین ارزان قیمتی برای ران است. می توان این قسمت را به همراه سبزیجات معطر و سیر کباب کرد. گوشت را می توان روی برشهای سیب زمینی قرار داد بدین ترتیب سیب زمینی های شما به همراه عصاره گوشت پخته خواهند شد. یا می توانید آن را به تکه های کوچک خرد کرده داخل خورش بپزید.

.

• گردن و سینه گوسفند

این قسمت از گردن گوسفند ارزان تر است و بیشتر به سمت میانه بدن گوسفند قرار دارد. این برشها برای خرد کردن داخل خورشها بسیار مناسبند. قسمت میانی گردن به صورت فیله یا تکه ای وجود دارد. به دنبال گوشتی بگردید که همه قسمتهای آن یکرنگ است و لایه ای از چربی روی آن را پوشانده است.

.

• دمبالچه گوسفند

یک برش آبدار از پشت بدن گوسفند. می توان قسمتهای استیکی را به همراه یا بدون استخوان در فر یا روی منقل کباب یا در ماهیتابه سرخ کرد.

.

• سینه گوسفند

این برش از قسمت زیر شکم گوسفند بریده می شود. این قسمت را به آرامی بپزید تا چربی آن جدا شود. ممکن است دنده ها و استخوان ها به آن متصل باشند. می توان زمانیکه گوشت پخته شد آنها را جدا کرد یا می توان گوشت را بدون استخوان و رول شده خریداری کرد که و درون آن را با سبزیجات پر کرد. از قصاب خود بخواهید که پوست روی گوشت را جداکند تا لایه چربی روی پوست نیز برداشته شود.

.

منابع:

.http://namnak.com

راهنمای گوشت گوسفند
top