در پختن و کباب کردن سبزیجات این نکات را فراموش نکنید

  • شرح مطلب
  • سایر مطالب

اگر می خواهید سبزیجات نرم و ترد باشد، لازم است نکات زیر را رعایت کنید.

کباب کردن سبزیجات شاید خیلی آسان به نظر بیاید اما اگر می خواهید سبزیجات نرم و ترد باشد، لازم است نکات زیر را رعایت کنید.

  • سبزیجات را به تکه های مساوی خرد کنید.
  • پس از خرد کردن، کمی آن ها را چرب کنید. توجه داشته باشید سبزیجاتی مانند قارچ و بادمجان به روغن بیشتری نیاز دارد. به اندازه ۲قاشق غذاخوری برای هر سینی سبزیجات، روغن اضافه کنید.

در پختن و کباب کردن سبزیجات این نکات را فراموش نکنید

  • سبزیجات رادر حجم زیاد نپزید؛ سبزیجات با تبخیر شدن آب موجود در آن، له می شود.
  • سبزیجات باید روی حرارت زیاد پخته شود تا کاراملی شود. حرارت پایین یعنی مدت پخت طولانی که احتمال له شدن آن ها را افزایش می دهد.
  • در زمان پخت که حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد یک یا دو بار آن ها را هم بزنید تا یکسان پخته شود.

.
بازنشر از: سیمرغ/seemorgh.com

در پختن و کباب کردن سبزیجات این نکات را فراموش نکنید
top