• شرح مطلب
  • سایر مطالب
طرز تهیه سس قارچ

فوت و فن دستور پخت سس قارچ

سس قارچ یکی از کاربردی‌ترین سس‌های دنیای آشپزی است. این سس را می‌توانید با انواع غذاهای گوشتی مثل استیک، کوفته ریزه، شنیسل مرغ یا غذاهای بدون گوشت مثل پوره سیب زمینی، پاستا و سبزیجات بخارپز شده سرو کنید. شما می‌توانید برای کرمی‌تر شدن این سس کمی خامه و پنیر پارمزان هم به آن اضافه کنید. استفاده از استاک یا عصاره سبزیجات و مرغ این سس را بسیار خوشمزه می‌کند. برای غلیظ شدن و لعاب دار شدن سس قارچ می‌توانید از 1 قاشق آرد استفاده کنید.

طرز تهیه سس قارچ

سس قارچ سسی قهوه‌ای رنگ یا سفید رنگ است که با قارچ و خامه یا شیر درست می‌شود. این سس به روش‌های گوناگونی درست می‌شود و با تعداد زیادی غذا سرو می‌شود. می‌توان سس قارچ را با انواع غذاهای گوشتی، پاستا و سبزیجات سرو کرد.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • زمان کل 25 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 300 گرم قارچ
  • نمک و فلفل
  • 2 حبه سیر
  • ½ پیمانه عصاره مرغ
  • 1 پیمانه شیر پرچرب
  • ½ پیمانه پنیر پارمزان
  • پودر آویشن

دستور العمل‌

  • کره را روی حرارت آب کنید و قارچ‌های اسلایس شده را به کره اضافه کنید تا آب آن‌ها تبخیر شود و نرم شوند. در این مرحله رنگ قارچ‌ها باید قهوه‌ای – طلایی شود.
  • سپس سیر رنده شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید برای 1 دقیقه با هم تفت بخورند.
  • عصاره مرغ و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید سس برای چند دقیقه جوش بزند و کمی غلیظ شود.
  • سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید و اجازه دهید پنیر درون سس آب شود. اضافه کردن پنیر پارمزان باعث می‌شود سس کمی غلیظ شود و نیازی به آرد نباشد ولی اگر سس شما غلیظ نشده بود و پنیر پارمزان در اختیار نداشتید می‌توانید از کمی آرد استفاده کنید.
  • کمی آویشن به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و با غذای دلخواه خود سرو کنید.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com