فوت و فن‌ های تهیه تیرامیسو

  • شرح خبر
  • سایر اخبار
فوت و فن‌ های تهیه تیرامیسو

تیرامیسو از جمله دستر‌های بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که به راحتی می‌ توان آن را در خانه تهیه کرد.

اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو:

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: نصف فنجان
قهوه: سه‌چهارم فنجان
پودر کاکائو: به مقدار کم
پنیر ماسکارپونه: ۴ پیمانه
شکلات تیره رنده‌شده: ۲ فنجان
بیسکوییت لیدی فینگر: ۱ بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت تیرامیسو:

۱. ۱۸۰ میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

۲. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

۳. در کاسه‌ای بزرگ دیگر، ۴ زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به‌دست بیاید، بزنید.

۴. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

۵. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

۶. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن‌ها را با قهوه خیس کنید.

۷. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

۸. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آن‌ها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

۹. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.

.
منبع: خبر فوری | https://www.khabarfoori.com

فوت و فن‌ های تهیه تیرامیسو